lauantai 12. tammikuuta 2019

Palaveripohdintaa

Viime viikon palaveri pyörii vieläkin mielessä. Pyritään luonnollisesti näkemään projektin tiimoilta usein, vaikka tässä palapeliduuniyhteiskunnassa se on välillä haastavaa. Siinä joutuu tasapainoilemaan sellaisella rajalla. Vaikka välillä tuntuu, ettei jaksaisi, niin erilaiset työkuviot ja projektit pitää myös mielen virkeänä ja ruokkii toisiaan. Mä olen itse sellainen joka suuntaan intohimoinen tyyppi. :D

Mutta anyway palaveri oli mahtava. Puhuttiin tosi paljon projektista ja annettiin ajatuksen lentää kaikessa siihen liittyvässä. Suunniteltiin teoskokonaisuuksia ja kuvattiin alushousukulhoja, joista tulikin postattua monta kuvaa edellisen tekstin yhteydessä. Alettiin myös miettimään Myski-impi -brändin, joo voi jo sanoa brändi (tai kollektiivi tai elämäntapa tai tai…) ympärille erilaisia oheistuotteita. Työn alle on lähiaikoina tulossa heijastimia, kangaskasseja ja tietysti totta kai alushousuja! Mutta niistä lisää myöhemmin.


Minttu kun tulee tulevaisuudessakin syöksemään analyyttistä ajatusten virtaa, niin mä kertoilen konkreettisemmin meidän päivistä ja projektin etenemiseen liittyvistä asioista. Kaiken meidän höpöttelyn lisäksi maalausteosten pohjat on työn alla ja musiikki musavideoon viimeistelty. Seuraavalla viikolla pidetään musavideopalaveri ja pitäisi saada kuvakässäri aikaan. Innolla odotan, mitä kaikkea kreisiä silloin syntyy!

Minttu työn touhussa viimeistelemässä räppibiisin taustoja.

Maalauspohjien rakentamista.

<3 Meri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti