Varoitus! Kevätalhon loppumaininkeja ja marinaa!


Alan olla korviani myöten täynnä Me Naisia.
Joka helkutin asia pitää ruotia sataan kertaan, erot ja parisuhteet ja julkkisten asunnon sijainnit. En kestä. Jotkut lehdet on ihan hyviä mutta nyt on kyllä menty ihan kummalliseen suuntaan. Varsinkin korona-aikana kun on kaikilla aikaa lukea ja miettiä niin onko pakko tehdä ihan tyhjäpäistä sisältöä niin, että sitä ei jaksa edes lukea puolta tuntia kauempaa saati palata lehteen ekan lukukerran jälkeen.

Meikkiä on, hiuksia on, laukkuja ja vaatteita juu ja sitten ne ihmejutut siitä mitä kenenkin eroon tai raskauteen kuuluu. En minä ymmärrä miten se voi kiinnostaa ketään, mitä jollekin tuntemattomalle ihmiselle kuuluu, jota ei ole koskaan nähnyt eikä tule koskaan näkemään eikä voi luoda mielipidettä koko ihmisestä kun he ei itse varsinaisesti edes jutuissa puhu vaan toimittaja kertoo, millaisessa keittiössä kukakin istui ja millainen olo tuli kohtaamisesta ja kuinka heleä ääni sillä oli kun se kertoi lemmikkikoiransa juoksevan naapurinpihalampeen uimaan, kuinka tuvassa tuoksui kotitekoinen pulla ja miten ihmeessä joku ehtii mitään tehdä kun on lapsia ja talo ja työkin ja sitten vielä on ihana meikki ja kauniit hiukset ja kuinka on ihanaa antaa itselleen aikaa.. ääääääääää

Minä täällä eristyksissä ihmettelen, miksei voi puhua jostain oikeasta? Niin kuin siitä, että pörriäiset on vähentyneet 75% ja se oikeasti näkyy jo maaseudullakin. Että telkkarissa mainostetaan rounduppia ja hyönteismyrkkyjä ja ihmiset niitä suihkuttelee huvikseen kaikkialle, kun on niin kiva tappaa luontokappaleita joista ei itse välitä.
Tai että kuinka voisi tehdä mökkielämästä sekä luksusta että luontoystävällistä, mainostaa vaikka ekologisia tuotteita ja kestävän kehityksen vaatteita! Miksei voi keskittyä oikeisiin niiden pintaliitoasioiden ohessa? Hirveä työ etsiä itse kaikki meikkivoiteet ja luomivärit ja pesuaineet ja kuorimavoiteet tuhansien valikoimasta kun ne vois vaan lukea MeNaisista, suurin osa ei taida jaksaa ethdä sellasta koska ”onhan meillä vedenpuhdistamot ni ei tarvii”.
Tähän lisää painokkaita lauseita aiheesta ja paljon kiroilua.. noin.

Ja mikähän tämäkin avautuminen oli.
No semmosta nyt tuli sitten. Oho.

Ja tässä se jatkuu.

Viime viikot on olleet ihan perseestä. On pitänyt aloittaa kaikki nyt, koko elämä alkaa just nyt heti ja kaikki asiat on hoidettava just nyt heti. No en todellakaan hoida! Enkä todellakaan osallistu joka hiivatin kokoukseen missä pitää olla muka kaikkien edun hyväksi. Ei, en.
Nyt loppu.

Kolme kuukautta eristyksissä. Ihmisiä nähty yhteensä 5. Erakoituminen, mökkihöperyys vai ihana rauha? Ainakaan en palaa enää entiseen rytmiin.

Ei ihme jos vähän kiristää kaikenmaailman asiat.
Ja perinteinen kevätalho. Tosin se on menossa jo ohi ja vaihtumassa alkukesän raivoon.
Siitä se taas laantuu ja lopulta kaikki on taas lähes vuoden ihan ok.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alushousuinstallaatio

Naiseus ja Hedelmät

Henkisestä väkivallasta parisuhteessa