tiistai 1. tammikuuta 2019

Myski-impeyden alku

Ajatus tämän blogin kirjoittamisesta syntyi pienellä parvekkeella viinilasien ja savukkeiden äärellä puoli kuudelta aamuyöstä, kun Kitkerien Neitsyiden laulaminen täyttä kurkkua tuntui myös tosi hyvältä idealta. Oltiin Mintun kanssa jo hetki jaettu keskenämme ajatuksia maailman menosta ja siihen liittyvistä yhteiskunnallisista, sosiaalisista, psyykkisistä ja fyysisistä ilmiöistä ja tuli sellainen olo, että niistä voisi kertoa muillekin. 

Tässä siis ollaan ja Myski-impi on valmiina jaettavaksi teidän kaikkien kanssa. Myski-impi alkoi kehittyä, kun Minttu kysyi multa, haluanko lähteä sen kanssa toteuttamaan tutkivaa taideprojektia nimeltä ”Saako lihava nainen tanssia?”. Projekti on eräänlainen jatkumo Mintun aikaisempiin töihin, joissa on käsitelty mm. mieheksi kasvamista ja miehenä olemista nykykulttuurissa, nykykulttuurin normeja, vapautta ja kommunikointia.

Uudessa projektissa oli aluksi tarkoitus pureutua naiseuteen ja lihavuuteen taiteen keinoin, mutta sitten niin sanotusti shit hit the fan ja aihepiiri lähti elämään omaa elämäänsä. Siitä sitten syntyi idea instagramiin ja tähän blogiin, jossa kaikenlaisia ajatuksia jaetaan laajemminkin.

Myski-immen on tarkoitus toimia väylänä taideprojektien, ajatusten, tiedon ja yleisen häröilyn välittämiseen. Minttu toimii projektien sisällöntuottajana ja teosten pääasiallisena valmistajana. Minä taas dokumentoin teosten luomis- ja valmistusprosessit ja tuon parhaat palat kaikkien nähtäville.

Meinattiin laittaa tanner tutisemaan huolella, joten pysy kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti