Viikko alushousuinstallaation jälkeen

Edellinen viikko hurahti supernopeasti. Myski-immen blogi ja insta on vallan jäänyt vailla huomiota. Ollaan molemmat tehty hiki hatussa muita töitä ja välillä on hyvä vähän levätäkin!

Mutta anyway, tässä myös Mintun fiiliksiä installaation jälkimainingeista. <3 Meri

Noniin!

Alushousuinstallaatiosta on selvitty, huh! Palautetta installaatiosta tuli paljon. Myös Hämeen Sanomat muistivat projektia isolla jutulla. On ollut kiinnostavaa huomata, miten monet installaatioon liittyvät kommentit ovat liittyneet alushousujen kokoon.

Olen tästä asiasta myös erittäin tyytyväinen. Meillä ihmisillä kun on tapana olla hahmottamatta kolmiulotteisen asian kokoa silloin, kun se on irrotettu normaalilta totutulta paikaltaan. Tässä tapauksessa naisen päältä, pyykkikorista, lattialta ai pyykkinarulta.

Tosiasiassa esillä oli vain kahdet suuret alushousut. Toiset koko 58/60 ja toiset 52/54. Loput pöksyt olivat XS-L kokoisia, eli koosta 34 kokoon 42.

Monet naiset vertasivat alushousuja ja niiden kokoa omiinsa. Se on erityisen jännittävää ja varsin tarkoituksenmukaista. Emme voi olla katsomatta alushousuja ilman että ryhdymme tuntemaan häpeää, vertailua tai ihmettelyä erilaisten pyllyjen koosta, saati oman takalistomme koosta.

Miksi ihmeessä meille on niin tärkeää se, minkä kokoisia pyllyjä, masuja tai vartaloita meillä ihmisillä on?

Miksi meitä häiritsee omien kehojemme lisäksi muiden kehot?

Miksi vertaamme itseämme muihin?

Näihin kysymyksiin en vielä osaa vastata, mutta projektin edetessä olen varmasti viisaampi.

<3 Minttu

Pop-up installaatio Hämeenlinnan Ystävyydenpuistossa lauantaina 23.2.2019.

Pop-up installaatio Hämeenlinnan Ystävyydenpuistossa lauantaina 23.2.2019.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio

ääniä vuoden takaa osa 2.