Ensimmäisen Me Naiset-päivän tuotoksia!



Ensimmäinen päivä Me Naiset lehden parissa oli jokseenkin mielenkiintoinen mutta ei ihan sellainen kuin odotin.

Luin lehden ensimmäiset sivut aamulla ja mietin niitä koko päivän. Osa asioista oli enemmän lifestyle juttuja, kirjoja, elokuvia ja sellaista.
Pääsin kyllä joihinkin ulkonäköasioihinkin jo kiinni ja löysin muutamia muotijuttuja, tai ainakin oletan, että ne ovat muotia.

Eli punaiset, pitkät kiharat hiukset, vaatteissa selkeät linjat ja yksiväriset kuosit (opin myös sanan kuosi ), luonnollinen meikki, aktiivisuus kuvissa, tietynlainen rentous mutta silti menevä ote.

Hauskinta mielestäni oli se, että lehdessä puhuttiin samaan aikaan rentoutumisesta ja elämän hallinnasta sekä personoinnista mutta myös tehokkuuden lisäämisestä, virkeystason ylläpitämisestä ja sen sellaisesta. Olen nyt vähän ymmälläni, että kumpaa pitäisi olla.. Hyggeillä teekupin kanssa vai lenkkeillä tehotreeniä mukaillen koiran kanssa ja nauttia ulkoilmasta?

Onneksi en vielä tänään tee kumpaakaan.

Tämän päivän kokemuksella voisin sanoa, että ensimmäinen viikko menee miettiessä toteutusrytmiä sekä sitä, miten tulkitsen lehden vaatimukset.
Tarkoitan juurikin sitä ristiriitaa, kun yhdessä jutussa puhutaan kahdesta päinvastaisesta asiasta, että kumpaan tartun vai pyrinkö siihen, mikä tuntuu levan normaali eli poden huonoa omaatuntoa sekä lenkkeilystä että teen juonnista..
Tällä hetkellä olen nimittäin päässyt sellaiseen tilaan etten juuri pode huonoa omaatuntoa mistään valinnoistani. Saa nähdä miten käy.

Tässä kuitenkin päivän selfiet joissa otin huomioon yllämainitut seikat. Lopputulokseen pääsemisessä kesti noin viisi minuuttia. Tänään en vielä kiusannut itseäni enkä yrittänyt saada kampausta, meikkiä tai asua sellaiseksi, jolla voisi lähteä ulos. Tämä oli puhdas selfieharjoitus. 
Tehtävää on ilmeiden opettelusta lähtien asennoista puhumattakaan. 
hyvä alku kuitenkin! 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio

ääniä vuoden takaa osa 2.