Lifestyleä ja lakanoita


Tänään ei ahdista niin paljoa. Sain eilen illalla maalauskurssilaisten (opetan maalausta eri paikoissa) kanssa naurettua suurimman ahdistuksen pois. Oppilaat on kyllä niin ihania, ja tänäkin vuonna on tosi hyvä ryhmä, täynnä upeita aikuisia naisia! 
Heidän kanssaan oli hauskaa käydä läpi projektin sisältöä ja jo tapahtuneita kauheuksia. 

Eilen kävin ulkona yksivärisessä asussani, hiukset auki, ilman turbaania, luonnollisen näköisessä meikissä. Hyi. Se oli rankkaa. oprtukseen menin kuitenkin itsenäni, en olisi pystynyt keskittymään muuten. Pikkuhiljaa.. 

Opettelin myös erilaisia hymyjä ja ilmeitä somea varten.
Saa nähdä miten ne ryhtyy luonnistumaan.

Pikku hiljaa alkaa valjeta se kuinka paljon aikaa tähän tarvitaan ja mitä kaikkea pitää hankkia.
Vaatekaappi pitäisi tietenkin uusia täysin.
Toivon saavani lahjoituksena suurimman osan vaatteista. En tosiaan nimittäin omista kuin yhden yksivärisen vaatteen ja se on kulhatanut ja haiseva vanha trikoomekko. Vaatteeena kyllä mukava mutta ei ihmisten ilmoille.

Kirpputoritkin on nykyään tosi kalliita, varsinkin Fidat ja sellaiset, eikä niissä kauheasti myydä isoja kokoja. Mietin jo, että täytyykö värkätä jotain kerrankäytettäviä vaatekappaleita vanhoista lakanoista. Ne ainakin olisivat oikean värisiä..

Tänään siis pitäisi ratkaista osa vaateongelmasta ja kiertää niitä kirppareita. Niin ja olen nyt katsonut Killing Eve - sarjaa, koska sitä mainostettiin myös Me Naisissa. Positiivinen yllätys. Onhan se hyvä , oivaötava ja kaunis mutta jotenkin kliseinen, raaka ja mässäilevä. Aika perus noin niinkun muuten kuin pieniltä kuvauksellisilta oivalluksiltaan. Pidän myös sen nopeasta temmosta. Minulle se tuntuu olevan turhan jännittävä, välillä odotuttava ja jännittynyt kohtaus kestää liiankin pitkään ennen kliimaksia. Sekin on aika hauska tunne, usein kuitenkin kaikki tapahtuu nopeasti niin, ettei ehdi jännittää, edes sarjoissa. 

On tässä monia pulmia vielä ratkaistavaksi ja uusia ilmeitä opeteltavaksi. sarjoja katseltavaksi ja julkkiksia googlattavaksi. 
Niin ja lifestyleä, huh. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio