Treffejä ja makkaroita



Kävin tänään aamuradiossa puhumassa MeNaiset projektista. Se oli ihana kokemus!

Studion äänimaailma oli niin mukava. Tuntui, että aivot lepää!
Voi kuulkaa, kun kuulin uutisten lukijan lukevan uutiset siinä tilassa, toivoin ettei uutiset lopu ikinä! Ihan sama mitä niissä sanottiin, se ääni oli ihana!
Samoin haastattelijan ihanan lempeä ja iloinen puhe elävöitti mieltä. Olisin voinut jäädä sinne johonkin nurkkaan loppuiäkseni kuuntelemaan!

Veikkaan, että olen avannut itseni niin alttiiksi vaikutteille, että ryhdyn kuuntelemaan myös radiota tästä eteenpäin.

Tällä hetkellä kannnettavasta bluetooth – kaiuttimestani soi Lizzo. Oli tarkoitus tänäänkin kuunnella Antti tuiskua koska uusimmassa lehdessä hänestä oli pitkä juttu. En kuitenkaan kyennyt. Jesse on mun frendi- biisi soi päässä kolme päivää ja meinasi tehdä mut hulluksi. Ainoastaan Täti moonika on saanut samanlaisen epätoivon aikaan tukkiessaan kaikki aivosopukkani.
Uskon kuitenkin oppivani nauttimaan tästäkin musiikista.

Lizzosta tykkään tietenkin. Täytyyhän pullukoiden pitää yhtä ja fanittaa toisiaan. Tykkään kyllä ihan oikeastikin lizzosta. Joskus tässä viime vuosina kun olin saanut sydänsuruja ja kohdistin syyt tietenkin ulkonäkööni (muutenhan olen täydellinen), kuuntelin lizzoa kun otin aurinkoa Fuengirolalaisella terassilla ja häpesin yksinänikin makkaroitani.
Nyt ajattelen, että itsevarmuus on se kaunein asia, ihan sama miten monta makkaraa ja minäkokoisia ne on. Onhan makkaroissa omat ongelmansa ja toiset ei siedä niitä lainkaan, toiset tykkää kuorellisista ja toiset kuorii heti tavatessaan mutta semmosta se on. Sisältö on kuitenkin tärkein ja mitä vähemmän lisäaineita sen parempi.

En saanut vieläkään vaatelähetystäni Hennesiltä ja hiukan alkaa hirvittää mitä laitan illan juhliin päälleni.

Toinen asia mikä minua mietityttää illan puvun lisäksi, on se, mistä saan treffikumppanin ystävänpäiväksi. Se on huomenna.
En ole ajatellut tätä aiemmin koska en tajunnut, että se kuuluu asiaan.
Eli jos luet tätä ja haluat viedä minut treffeille, laita sähköpostia minttu@minttusaarinen.com
Ja toinen treffipäivähän on karkauspäivänä. Lupaan kosia!

Nämä ihanat kuvat otettiin Ylen toimesta, kiitos!




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio

ei vielä kyläilyä, eihän?