Viikon vapautukset

Ilokseni huomasin, että Me Naisien helmikuun ensimmäisessä lehdessä puhuttiin paljon asioita, joiden arvoja ja sanomaa noudatan muutenkin. Asenteiden mukaan tästä on tulossa helpompi viikko.

Lehdessä luki siitä, miten kannattaa aina kysyä ja ottaa aioista selvää huolimatta sioitä, pitää joku tyhmänä. Kannustettiin kunnolla kysymään ja tekemään, jotta ymmärtää!

Juuri tänään valitin ystävällinen siitä, miksi niin monet ihmiset tyytyy eikä heitä kiinnosta mikään. Ei kehitetä itseä eikä koiteta parantaa omaa ja yhteistä maailmaa. Ihanaa, että tiedon hankintaan kannustetaan, vaikka usein se tuntuu nololta kysyä!

Samoin ilahduin varsin suuresti siitä, että yksi pienen pieni kirjoitu kehotti unohtamaan ulkonäköpaineet! Seela Sella oli sanonut, että mikäli 30- vuotiaana keskittyy murehtimaan ulkonäköään, on vanhempana kurttuine ja kärttyinen.

Ihanaa! Siis pois huolet ja murheet ulkonäöstä täksi viikoksi!

Samoin alkulehdillä mainittiin, että jos nykymuoti ei miellytä eikä halua jatkuvasti ostaa uutta, voi itse päättää, että minun tyylini on aina muodissa.

Oi, meinasin unohtaa kirjoituksen naisen halusta ja sitä käsittelevästä kirjasta. Muistakaa ihmeessä naiset vapautua myös seksuaalisuuden osalta!

Ja nämä ihanat vapautukset tulivat jo sivulla 18! Nyt on vapauden huumaa tämä viikko!

Näitä arvoja oeln noudattanut pääasiassa viimeiset vuodet. Olen naisena täysin mitätön, haluista viis sillä ehkä yksi mies olisi ollut valmis jonkinlaiseen suhteeseen kanssani. Kaverit ja ystävät kommentoivat turbaaniani ja jatkuvasti kehottivat pukeutumaan normaalisti, jotta elämä olisi helpompaa. Aina, jos valitin jonkun haukkuneen tai kommentoineen, kannustuksen sijaan kuulin, että kannattaisi olla normaalimpi niin olisi helpompaa.

Monet usein minulle vinoilivat käyttäessäni sanaa normaali. Normaali on siis massaan sopeutuva. Niin kuin minä pyrin olemaan nyt, etten kiinnitä huomiota kehenkään ja olen niin kuin kuka tahansa. Sehän on oikein ja sillin ei tule kellekään paha mieli.

Valitettavasti näitä normeja ei poista yksi vapauttava lehti mutta toivon, että asenteet ovat muuttumassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio

ääniä vuoden takaa osa 2.