sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Oodi rikkinäisille mummokalsareille

Tämä alushousukulho -asia on osoittautunut todella mielenkiintoiseksi projektin osaksi.

Meistä tehtiin Hämeen Sanomiin juttu vuoden alussa, jossa puhuttiin alushousukulhoista ja olen tietenkin itsekin puhunut aiheesta paljon erilaisissa foorumeissa. Mielenkiinto ja innostus aiheesta on ollut aivan uskomatonta.

Lahjoituksia on tullut ja tulee koko ajan lisää jännittävien ja erikoistenkin keskustelujen saattelemina. Yksi yleisin aihe on se, että miten ja mistä alushousut ovat tulleet. Monet kertovat halunneensa seksikkäitä alushousuja, mutta ne ovat olleet päällä niin epämukavia, ettei niitä voi käyttää.  On stringejä ja pitsisiä pöksyjä, rikkinäisiä lempparialkkareita, hienoja merkkituotteita, kaikenlaista.

Alushousut on osoittautuneet niin jännittäväksi materiaaliksi, että en olisi uskonut niin monen muunkin innostuvan aiheesta. Ja miten ihanan rohkeita kanssaeläjiä minulla onkaan! Kiitän siis kaikkia lahjoituksista, menneistä ja tulevista! Näistä syntyy vaikka mitä!

Ilokseni myös huomasin että monien alushousujen osto on samanlainen ongelmallinen tilanne kuin itselläni. Tilaan netistä yleensä ekopuuvillaisia tylsiä alkkareita joiden tiedän olevan mukavia ja pitkäikäisiä, aina tylsiä mustia tai harmaita. Kaapissa kuitenkin lojuu kauniita pitsisiä ja satiininhohtoisia seksikkäitä alushousuja jotka ovat, ikävä kyllä, epämukavia jalassa. Niitä on kuitenkin ostettava, sillä joskus on kiva käyttää kauniitakin alushousuja, vai onko?

Vakioalkkarit käytetään loppuun niin, että ne ovat reikäisiä ja rikkinäisiä. Alushousut eivät voi juuri koskaan olla liian rikki jos ne vain pysyvät päällä. Olen aina kuvitellut olevani ainoa homssuinen kauhistus, joka käyttää mukavia rikkinäisiä alkkareita. Asiahan ei ollutkaan näin. Aiheesta ei vaan juurikaan puhuta. Naiset ovat avautuneet niin paljon alushousutottumuksistaan, että olen suorastaan häkeltynyt. Lähes jokaisessa keskustelussa on noussut esiin kysymys:

Kuka siis tietää millaiset alushousut kenelläkin on jalassa, no ei kukaan.

Keskusteltuani useiden naisten kanssa alushousuasioista, kävi myös ilmi jo aiemmin sanomani seikka siitä, että kukaan ei koskaan näe niitä alushousuja.

Tietenkin yhden illan seikkailuihin tai muihin säätöihin on kiva pukea somat alkkarit mutta pitkässä parisuhteessa tai muussa tilanteessa harvemmin niitä ehtii nähdä. Kuka oikeasti jaksaa vaihtaa seksikkäät alushousut pitkän päivän jälkeen ihan vain siksi että ne voi ottaa parin minuutin päästä pois?

Ja työelämässä varsinkin alushousut on tärkeässä osassa, sillä koko päivän saa istua niiden päällä. Onko kivaa kun takapuolessa on pitsin painamat jäljet tai se, että mestat hikoaa tekokuiduista?

Kyllä vaan ne vanhat ja rikkinäiset mummokalsarit on parhaat ihan kaikille pyllynmuodoille, missä tahansa työtehtävässä.  Tarkemmin ajateltuna, takapuoli on hirveän suuressa osassa jokapäiväistä toimintaa. Eipä sitäkään ole juuri tullut ajatelleeksi, siinä se joka päivä keikkuu mukana joten miksi sitä niin ajattelisi.

Pitäkäämme siis huoli pyllyistämme ja käyttäkäämme sille sopivia mukavia alushousuja!

<3 Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti