perjantai 5. huhtikuuta 2019

Pirtelöhommia

Voisi ajatella, että Saako lihava nainen tanssia? -projektin ”ensimmäinen osa” on alushousukulhot ja Ystävyydenpuistossa järjestetty pop-up installaatio oli tietysti alkkareiden ensimmäinen esiintyminen.

Projektin toinen osa on Mintun tekemä, aivan älyttömän pähee räppibiisi nimeltä Pirtelöpoika. Biisiä ei olla virallisesti vielä julkaistu, se odottaa vuoroaan hieman tuonnempana. ;)

Nyt ollaan siirrytty projektin kolmanteen osaan ja kuvataan Pirtelöpojalle musavideota. Ja se on ollut ihan sairaan hauskaa! Mulle on tullut siitä jotenkin tosi nostalgisia fiiliksiä. On ollut samanlainen olo, kun joskus lapsena. Meillä oli muksuna serkkujen kanssa vaikka mitä projekteja. Tehtiin näytelmiä, kuunnelmia, kirjoja, taidetta ja vaikka mitä. Se ilo ja onni, mitä tuollaisista projekteista saa, on jotenkin ihan omaa luokkaansa. Semmoista energistä pöhköilyä, nauramista ja ideointia. Se on ihan parasta.

Huomaan, että oon ”aikuiseksi” kasvaessani unohtanut semmoisen pöhköilyn ja ottanut työn ja projektit aika vakavasti. Ehkä vaikutteet tuli koulun kautta tai jostain työpaikasta, en ole ihan varma.
Mutta nyttemmin oon tajunnut, että ne aikuisten työt on ihan sitä samaa energistä ideointia, nauramista ja pöhköilyä. Että asiat voi tehdä ammattimaisesti ja laadukkaasti, mutta voi silti pitää hauskaa!

Tai näin sen ainakin pitäisi mennä.

-Meri

Musavideon kulisseissa. Kuvassa myös erään jännittävän "Jaskan" jalka, josta lisää myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti