Kuohuviinia kevääsen!


Uusi Me Naiset on taas täällä!

Kevät on pelastettu, numerossa oli iso lista ihania kuohuviinejä!
Minä rakastan kuohuviiniä, kuivaa, oikein rapsakkaa kuoharia.

Tähänastiset lempparit on ehdottomasti Aquesi =akkuvesi sekä rosekuohareista Wonderland.
Wonderlandissa on hauska, ehkä vähän rahvas, Minna Parikan suunnittelema etiketti. Se on kuitenkin hauska ja ehkä vähän arkisemman näköinen.

Puna- ja valkoviinit ei ole mun juttu. Olen aina nauranut, että voinko olla taiteiija, jos en juo punkkua, onneksi kuohari on uusi punkku ;)

Espanjassa löysin hyvän kuoharin nimeltä Du Bois, se maksoi 1,90-2.50 pullolta. Sopi vallan mainiosti minunkin budjettiini. Täällä täytyy hiukan miettiä kuoharin ostoa, vaikka ei se suhteessa kallista ole.

Eilen kun paistoi aurinko, makustelin ajatuksella ravintolan terassista, kylmästä kuoharista ja auringosta. Jäin miettimään, että kaipaanko sitä oikeasti. Ehkä en.
Lähes jokaisella baarireissulla kuulen nykyään aika paljon kaikkea kuormittavaa. Joku valittaa, kun teen paskaa taidetta, joku valittaa lihavuudesta, joku kysyy, mikä kuvittelen olevani, joku yrittää pummia juotavaa ja joku muuten vaan kiukuttelee.

Ennen, kun ruohokin oli vielä vihreää ja, ravintolankin tunnelma oli leppoisampi. Oli aikoja, kun ihmiset juttelivat toisilleen ja olivat iloisia, suvaitsevaisempiakin ehkä. Nykyisin tuntuu, että äkäpusseilusta on tullut normaalia.
Ikinä ei tiedä miten pitäisi käyttäytyä mutta se pitäisi muistaa, ettei saa puhua kellekään.
Ei saa olla liian hauskaa, ei äänekästä eikä myöskään näyttää myrtsiltä.

Parasta siis olla kotona. Istua kuoharin kanssa omalla parvekkeella ja kuunnella lintujen laulua auringon paisteessa.

On mielenkiintoista nähdä, miten kotoilu vaikuttaa omiin tottumuksiin ja mielikuviin hauskuudesta ja mukavasta vapaa-ajasta, tietenkin työasiatkin menevät hiukan uusiksi.

Minä ainakin oivaltelen joka päivä jotakin uutta asioista, joita olen pitänyt lähes itsestäänselvänä.

Mutta nyt aloitan päivän työt ja haaveilen kuohuviinistä. Saatan jopa katsella haikeana Alkon kuvastoa ja koittaa muistella eri merkkien makuvivahteita.

Tämä korona-ajan palkattomuus vaikuttaa nimittän hiukan kuoharin (tai minä tahansa) hankintaan, joten toistaiseksi vaan haaveilen.

Kuva yökerhosta keväältä 2019



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio