Oletko aina nauttinut kesäsi väärin?

Ihanaa lämpöä, kepeitä kesäasusteita ja heleä kesämeikki!

Eihän tässä voi, kun nauttia elostaan biitsillä, ottaa aurinkoa ja nauttia näistä ihanista päivistä! Onneksi Me Naiset antaa hyvät vinkit siihen, miten meikata kesäiho niin, että näyttää meikittömältä!

Ruskettunut ihana iho, pisamat ja paljaat olkapäät kuuluu tähän kesään.
On helpottavaa, että uimarannalla voi olla huoletta vaikka tietysti uv-säteilystä ja kesäihosta täytyykin pitää huolta.

Ihanaa loikoilla rannalla, käydä ystävien kanssa illallisella ja sen jälkeen terassille vilvoittelemaan, kyllä nyt kelpaa..

Vai jäikö poikkeusolot päälle? Vieläkö hirvittää ajatus ihmismassoista, läheisyydestä tai edes kohtaamisesta, julkisesta vessasta puhumattakaan?

Ei se mitään. Vielä ehtii, vai ehtiikö? Oliko se niin, että kesä loppuu juhannukseen? Juhannus on parin päivän päästä..

Niin, että kesä. Onneksi tiedämme, kuinka se pitää suorittaa. Hymyillen, iloisesti, energisesti laukaten pitkin nurmia ja niittyjä. Muista ne pisamat, ne voi myös piirtää jos niitä ei ole luonnostaan. Nauti myös ihanista kesäöistä, kesällä, kun voi nukkua siellä biitsillä. Ja kukaanhan ei tee kesällä töitä, joten siitä on turha murehtia.

Ja muistetaan yhdessä sitten päivittää sinne instaan ne ihanat hetket bestisten kanssa ja pitää seuraajat mukana ihanan rusketuksen asteesta sekä nautituista kesädrinkeistä. Ihan sivistyneesti sitten ja muistetaan joka postauksessa mainita kaloreist ja kiloista, jos on mahdollisesti tullut syöneeksi mitä tahansa. Ja jäätelöstä huono omatunto, muista se. Se on tärkeintä, että mistään ei nauti täysin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Naiseus ja Hedelmät

Alushousuinstallaatio

ääniä vuoden takaa osa 2.