Loma, tauko ja kuormitus

Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt tovi.

Oli pakko pitää tauko.

Koko projekti vaatii hirveästi itsekuria ja keskittymistä, aikaa ja ajattelua. Viimeisen kuukauden aikana aivoihini ei ole mahtunut mitään tähän liittyvää. Heinäkuun alussa pystytettiin Hämeenlinnan Taiteilijaseura ry:n La Differance – näyttely tyhjillään olevan kauppakeskuksen tiloihin. Olin toisena juryttajana näyttelyssä ja työtä riitti paljon, omiakin teoksiani on esillä näyttelyssä.

Eilen pystytettiin ryhmänäyttely, Ilmaperintö, Suomenlinnan Ranrtakasarmin galleriaan. Näyttelyssä on mukana Mari Isotalo, Eira Lähteinen, Katri Stenberg ja minä.

Siitä tuli hieno, suosittelen käymään niin galleriassa kuin Suomenlinnassakin elokuun aikana.


Moni muukin asia on vienyt tilaa aivoistani mutta luulen, että saan kaikkeen selvyyden ja itseni takaisin Me Naiset-projektin pariin.

Tunnustan, että en ole edes lukenut Me Naisia neljään viikkoon. Huomenna julkaistaan uusi lehti ja ryhdyn tavaamaan sitä heti aamusta. Koitan myös lukaista pääpointit edellisistä lehdistä.


Tämä retkahdukseni oli hyvä esimerkki siitä, miten vaativa projekti on ja mihin saakka omat resurssini riittävät. Suurimpana tarpeenani tämän ”lomani” aikana on ollut musiikin suurkulutus. En olisi selvinnyt päivääkään ilman monipuolista ja stimuloivaa musiikkia. En kertakaikkiaan ehtinyt miettiä kampauksia, en meikkejä saati vaatteita, treeniohjelmia tai viime aikoina pinnalla ollutta sijoittamista ja säästämistä.


Nyt kuitenkin palaan taas hiljalleen ruotuun.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alushousuinstallaatio

Naiseus ja Hedelmät